Els animals també marxen de vacances


  • Comparteix:

El Cau Amic recomana portar sempre aigua potable per als animals / Foto: ACN

El Cau Amic recomana portar sempre aigua potable per als animals / Foto: ACN

Arriba l'estiu i els animals domèstics també volen anar de vacances. La gent que no acostuma a portar-se els gossos o els animals de companyia opten per hotels per a animals, familiars o amics. Els voluntaris d'El Cau Amic ofereixen al 'Sant Cugat a fons' alguns consells i alternatives.

ESCOLTA-HO

En primer lloc, cal conèixer l'animal per decidir a quin tipus de lloc el pots deixar, una residència o una casa particular. En funció del seu caràcter i si està esterilitzat o no, es decideix on acudir. De fet, existeixen pàgines web, com per exemple 'Gudog' o 'Dogbudy', per facilitar la recerca. Actualment, els preus oscil·len entre els 15 i els 25 euros segons el tipus d'allotjament i la temporada.

D'altra banda, hi ha diverses platges a Catalunya on poden accedir els gossos o que directament són per a animals. Per exemple, la platja de la Rubina a Empuria Brava, la platja de la Griella a l'Estartit i la platja de Llevant a Barcelona, on hi ha un espai delimitat amb tanques, exclusivament per a les famílies amb gossos.

Una recomanació molt important que El Cau Amic ha fet arribar és portar aigua potable per als animals. Com a alternativa a la platja, la residència canina Can Jané, a la Roca del Vallès, ha obert recentment un parc aquàtic pensat per a gossos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.