La tertúlia analitza els paral·lelismes entre l'ocupació de Torreblanca i la de La Xesca

El 'Sant Cugat a fons' també repassa la possible sentència dels líders independentistes presos i l'actualitat més destacada de la ciutat


  • Comparteix:

La Xesca es va ocupar tres anys enrere / Foto: Cugat Mèdia

La Xesca es va ocupar tres anys enrere / Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia del 'Sant Cugat a fons' ha repassat els paral·lelismes entre les ocupacions de Torreblanca i La Xesca, ara que l'Ajuntament ha donat llum verda al desallotjament del local 'per raons de seguretat'. Els tertulians també han analitzat la possible sentència dels líders independentistes presos i l'actualitat més destacada de la ciutat, com l'homenatge a l'artista Pep Blanes, que ha proposat Junts per Sant Cugat. Tot plegat amb la companyia de l'historiador Domènec Miquel, la farmacèutica i presidenta del Rotary Club, Montse Moral, i l'exregidora del PSC, Maria Sansa.

Què han dit els tertulians?

Domènec Miquel

Domènec Miquel, historiador

'L'ocupació de La Xesca, el veritable motiu i el perquè es va fer va ser perquè era un local del Banc Sabadell, si hagués estat d'un propietari local no hagués portat tanta cua perquè no estariem parlant de La Xesca ara mateix.'


Maria Sansa

Maria Sansa, exregidora del PSC

'A mi em sembla molt bé que es vulgui retre homenatge als artistes locals, però aleshores crec que tots ells han de rebre el reconeixement que mereixen. El que no pot ser és que Pep Blanes tingui un homenatge i d'altres artistes igual o més importants que ell, no'.


Montse Moral

Montse Moral, farmacèutica i presidenta del Rotary Club

'Nosaltres hem estat dones que treballaven i que mantenien a la família i l'home això no ho portava bé. No pot ser, s'han de trencar els estigmes i han d'entendre que nosaltres també volem treballar i ells han d'ajudar a casa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.