El càncer de mama és el tipus de càncer amb el nivell més alt de curació en àmbit global

El Dr. Cortadellas de l'Hospital General de Catalunya ha explicat que és el tipus de tumor amb més avenços al camp de l'oncologia


  • Comparteix:

Pits operats després d'un càncer de mama / Font: ACN

Pits operats després d'un càncer de mama / Font: ACN

Una de cada vuit dones patirà un càncer de mama al llarg de la seva vida. És una xifra esgarrifosa però a la vegada, esperançadora. Dos dies després del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el Dr. Cortadelles de l'Hospital Universitari General de Catalunya ha explicat al 'Sant Cugat a fons' que la malaltia és una de les malalties amb l'índex d'afectació més alt però també amb un índex de curació global de més del 95%, segons ha apuntat el Dr. Cortadellas.

ESCOLTA-HO

'Precisament perquè és el càncer que té més incidència i prevalènça és on s'han fet més avenços en el camp guirúrgic i en el de l'oncologia', ha explicat el doctor, que recomana que les dones a partir dels 40 anys es facin els controls adeqüats una vegada a l'any. En cas de tenir antecedents familiars en la malaltia, caldria fer-ho a partir dels 35 anys. L'autoexploració i les mamografies són esencials per la prevenció d'un possible càncer de mama.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.