L'EMD signa un conveni amb tres entitats animalistes per donar suport a les colònies de gats

L'ajuda, de 5.000 euros, es reparteix entre El Cau Amic, la PAS i Ciutat de Gats


  • Comparteix:

Els diners es destinaran a esterilització i atenció a gats malalts / Foto: El Cau Amic

Els diners es destinaran a esterilització i atenció a gats malalts / Foto: El Cau Amic

L'EMD de Valldoreix ha signat un conveni amb El Cau Amic, la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) i Ciutat de Gats per contribuir a l'esterilització i a l'atenció veterinària de les colònies de gats del territori. Es tracta d'una aposta del govern de la vila per donar un cop de mà, dins les 'possibilitats' del pressupost, ha explicat la vocal de Medi Ambient, Susanna Herrada, a les entitats que treballen pel benestar animal a la ciutat i servirà per finançar la seva feina en el control de les poblacions i la salut de les nombroses colònies que hi ha a Valldoreix.

ESCOLTA-HO

Un conveni que s'ha renovat enguany i que confirma la voluntat de l'EMD de donar suport a aquestes entitats, que tenen la seu al territori.Les entitats agraeixen aquest suport, tot i que assenyalen que cal fer molta més feina per solucionar la proliferació de gats, un problema endèmic a Valldoreix i que és difícil de solucionar.

La secció 'Gat i gos' del 'Sant Cugat a fons', a càrrec del Cau Amic, ha tractat aquest conveni amb la mateixa vocal de Medi Ambient, Yolanda Muñoz, de la PAS, i Lluís Vidal, de Ciutat de Gats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.