'Pretty Woman' és 'La Traviata' i 'West Side Story', 'Romeu i Julieta'

El tercer espectacle del projecte Simfonova, 'Òpera, de què vas?', exposa els paral·lelismes entre òperes i musicals


  • Comparteix:

Daniel Antolí, Mercè Gorgori i Lluís Cabal a la secció 'Donem la nota' del magazín / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Daniel Antolí, Mercè Gorgori i Lluís Cabal a la secció 'Donem la nota' del magazín / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

El tercer espectacle del projecte Simfonova, fundat pel periodista i divulgador musical Marcel Gorgori i el director d'orquestra Daniel Antolí, exposa sobre l'escenari els paral·lelismes entre algunes òperes i musicals populars. Amb el títol, 'Òpera, de què vas?' el concert fa una demostració de com l'argument de la pel·lícula 'Pretty Woman' és exactament el mateix que el de 'La Traviata', de Giuseppe Verdi. De la mateixa manera, 'West Side Story' és calcat a l'òpera de Romeu i Julieta, de Gounod.

ESCOLTA-HO

La iniciativa Simfonova va nèixer fa set anys amb l'objectiu d'acostar l'òpera a un públic més ampli, d'una manera divulgativa, incorporant procediments comunicatius i explicatius. L'espectacle es podrà veure al Centre Cultural de Terrassa el dissabte 14 de desembre.

A l'espai 'Donem la nota' del magazín, Cabal, Antolí i Gorgori han posat sobre la taula escenes idèntiques entre les òperes i els musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.