Ayudar Jugando organitza les 19s jornades solidàries a les Cotxeres de Sants

Els destinataris de les ajudes són sis projectes locals que treballen per infants


  • Comparteix:

Pablo Giménez, fundador i sotspresident de l'associació santcugatenca Ayudar Jugando / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Pablo Giménez, fundador i sotspresident de l'associació santcugatenca Ayudar Jugando / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

L'associació santcugatenca Ayudar Jugando organitza aquest cap de setmana, 7 i 8 de desembre, les 19s Jornades Solidàries a les Cotxeres de Sants. Dos dies dedicats a recaptar fons per destinar-los a sis causes locals que treballen per i amb infants que són la fundació Somiar Despert, el Casal Jove Atlas del Casal dels Infants de Barcelona, l'associació Autismo Huesca, l'espai Joäo Martí, l'agrupació sociocultural FEM de Girona i Salut Alta de Badalona.

ESCOLTA-HO

Durant dos dies, des de les deu del matí fins a les dotze de la nit dissabte i de deu del matí a deu de la nit diumenge, l'espai s'omplirà de propostes per a tots els gustos al voltant del joc de taula. A més, els visitants trobaran una botiga solidària amb jocs donats per a comprar i la ludoteca de l'entitat amb més de 700 títols. El president d'Ayudar Jugando, Marc Travé, i el sostspresident i fundador, Pablo Giménez, han visitat el 'Sant Cugat a fons' per explicar la programació d'enguany i tot allò que envolta unes jornades solidàries d'aquest tipus.

Una de les novetats d'aquestes jornades és Pensadores AJ, una taula rodona d'experts en l'aprenentatge a través del joc que tindrà lloc el dissabte de les onze del matí a la una del migdia. Es tracta de 'quatre súper estrelles en això; tenim la sort que ens van dir que sí a la proposta de seguida', ha afirmat Giménez.

L'any passat Ayudar Jugando va recaptar 26.000 euros i espera superar la xifra aquest cap de setmana. Travé ha explicat que l'entitat ha passat de 50 socis fa vuit anys, a 200 en l'actualitat. Fer-se soci de l'associació costa vint euros a l'any.


Pablo Giménez

Hem demanat a tota una sèrie de gent que està ficada en el món del joc com a eina de transformació que vingués al matí i fes una taula rodona



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.