L''obra mestra' bèl·lica '1917' s'estrena als Cinemes de Sant Cugat

El crític cinematogràfic Àngel Comas comenta les pel·lícules de la cartellera al magazín


  • Comparteix:

'1917' és l'estrena més destacada d'aquest cap de setmana, l'última de Sam Mendes / Foto: Trailer Youtube

'1917' és l'estrena més destacada d'aquest cap de setmana, l'última de Sam Mendes / Foto: Trailer Youtube

Aquest cap de setmana arriba als Cinemes Sant Cugat una gran pel·lícula, segons el crític de cinema del magazín, l'Àngel Comas. Es tracta de l'última del director Sam Mendes, '1917'. Per ell, una de les millors pel·lícules sobre guerra, amb un pla seqüència molt ben fet i amb una trama molt realista que trasllada a l'espectador a la cruesa de la guerra. Sense floritures ni dramatismes afegits, el director d'American Beauty i James Bond es desmarca del cinema bèl·lic amb aquest últim film.

ESCOLTA-HO



I ets amant de l'òpera? T'agradarà saber que pots anar a veure 'Pavaroti', un documental sobre la seva vida i trajectòria. 'Et desvetlla alguna faceta diferent del tenor italià', ha explicat Comas que ja ha tingut l'oportunitat de veure-la.



Amb 89 anys, Clint Eastwood encara té força i carisma per dirigir pel·lícules. L'última és 'Richard Jewell', un drama basat en un fet real. Jewell era un guàrdia de seguretat en els Jocs Olímpics d'Atlanta 1996, el qual va descobrir una motxilla amb explosius en el seu interior i va evitar un nombre major de víctimes en ajudar a evacuar l'àrea poc abans que es produís l'esclat. Al principi se li va presentar com un heroi la intervenció del qual va salvar vides, però posteriorment Jewell va passar a ser considerat el sospitós número u i va ser investigat com a presumpte culpable.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.