Andrés Salado, jurat del programa Prodigios, i Lluís Cabal repassen el Festival de Valsos i Danses

Fa 32 anys que l'Orquestra Simfònica del Vallès organitza per Nadal aquest cicle de concerts


  • Comparteix:

Lluís Cabal, músic de l'Orquestra Simfònica del Vallès i Andrés Salado, jurat al programa Prodigios de TVE / Foto: Cugat Mèdia

Lluís Cabal, músic de l'Orquestra Simfònica del Vallès i Andrés Salado, jurat al programa Prodigios de TVE / Foto: Cugat Mèdia

El músic i col·laborador del 'Sant Cugat a fons', Lluís Cabal, ha parlat sobre el Festival de Valsos i Danses de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) acompanyat d'un convidat de luxe com és el director en aquest cicle de concerts, Andrés Salado. Aquest programa és el més destacat de la temporada de l'OSV i se celebra per Nadal. Enguany, aquesta edició de Valsos ha sigut la 32ena edició.

ESCOLTA-HO

Salado és conegut també pel seu paper com a jurat al programa Prodigios de TVE. Durant l'entrevista s'ha pogut gaudir de la música de sarsuela amb comentaris propis de dos mestres en la música com són Cabal i Salado.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.