Música de cambra i teatre amateur, al 'Molta comèdia'

Xavier Baulies (Camerata), Trini Escrihuela (Espiral) i Eloi Falguera ('Vallesos') han passat pel programa d'Eduard Jener


  • Comparteix:

Eduard Jener, Eloi Falguera i Trini Escrihuela / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener, Eloi Falguera i Trini Escrihuela / Foto: Cugat Mèdia

Xavier Baulies, director de Camerata Sant Cugat, explica al 'Molta Comèdia' el programa del 8è Cicle de Música Sacra Coral al Monestir, que se celebrarà del 13 de març al 12 de juny amb sis concerts, amb la participació de la mateixa Camerata i el Cor Jove Amics de la Unió, Cor Pax, Noctes Ensemble, Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor Madrigal. També passen pel programa Trini Escrihuela, directora del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix, i el terrassenc Eloi Falguera, autor, director i actor coordinador del monogràfic de la revista 'Vallesos', titulat 'S'alça el teló'. És un estudi profund de tots els grups de teatre amateur de les dues comarques i que es presentarà al Club Muntanyenc dijous vinent. En la seva homilia Eduard Jener parla de 'Cultura local i cultura global'.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.