'La Traviata' arriba aquest divendres al Teatre-Auditori

L'òpera s'emmarca dins del 32è Cicle d'Òpera a Catalunya, de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès


  • Comparteix:

El cartell de la producció / Foto: Amics de l'Òpera de Sabadell

El cartell de la producció / Foto: Amics de l'Òpera de Sabadell

'La Traviata', de Giuseppe Verdi, torna al Teatre-Auditori aquest divendres en una producció dels Amics de l'Òpera de Sabadell. Basada en l'obra d'Alexandre Dumas 'La dama de les camèlies', va suposar el salt a la fama del compositor italià i actualment és l'òpera més representada arreu del món. El tràgic amor entre Violeta i Alfredo amaga una gran mestria musical que acompanya un dels grans clàssics del gènere. La representació es farà a partir de dos quarts de nou de la nit i les entrades tenen un preu de 56 euros.

ESCOLTA-HO

El músic de l'Orquestra Simfònica del Vallès Lluís Cabal ha destacat a la seva secció 'Donem la nota' que, tot i que l'hagi tocat desenes de vegades, a cada representació hi troba 'detalls diferents'. Cabal ha remarcat que 'La Traviata' és una molt bona opció per qui vulgui iniciar-se al món de l'òpera i n'ha enaltit també la qualitat musical.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.