'Cau Amic', el podcast per conèixer millor els millors amics de les persones: els gats i els gossos

El primer programa de la temporada presenta l'entitat Cau Amic i dona a conèixer el programa de padrins


  • Comparteix:

Cadells a Cau Amic/ Foto: Cau Amic

Cadells a Cau Amic/ Foto: Cau Amic

El podcast setmanal 'Cau amic' engega la temporada amb un voluntari de l'associació homònima, Francesc Codonyès, i amb la responsable del programa d'apadrinaments, Carme Soler. L'espai comença amb un missatge de condol per a una família que ha perdut el seu gos en mans de caçadors i posant sobre la taula que no es tracta d'un fet aïllat. Al programa s'explica tot el que fa l'entitat Cau amic, que detalla com es pot formar part del grup de passeig i explica com l'ha afectat la crisi de la Covid-19 sobre l'associació. A més, el podcast explica els casos de dos gossos en adopció: la Xisca i el Rock.

ESCOLTA-HO

La secció 'Cau Amic' aborda el benestar animal, en particular dels gats i gossos. Cada setmana l'espai ajuda a conèixer millor aquests animals i reivindica el seu benestar. El podcast és possible gràcies a la col·laboració de l'equip de voluntaris de Cau Amic.

S'emet cada dijous al programa 'Hora Sant Cugat' al 91.5 FM i també es pot descarregar, per escoltar-lo en format podcast desde qualsevol lloc en qualsevol moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.