Carme Soler: 'El meu gos convivia amb 106 gossos acumulats en una llar'

Al podcast 'Cau amic' parla de la síndrome de Noè, és a dir de l'acumulació de gossos i gats que viuen sense higiene, sense menjar i amb violència


  • Comparteix:

Gossos a casa d'una família que patia la síndrome de Noè/ Foto: Cau Amic

Gossos a casa d'una família que patia la síndrome de Noè/ Foto: Cau Amic

'Cau Amic' parla en aquest podcast de Ràdio Sant Cugat de la síndrome de Noè, oficialment coneguda com el Trastorn d'Acumulació d'Animals. Les persones que pateixen aquesta malaltia creuen que estimen molt als gats i gossos, però els acaben acumulant a casa fins al punt de no poder-los tenir en bones condicions. Això fa que acabin malalts, mal cuidats i ferits, fruit de baralles contínues. Francesc Codonyés ens porta l'experiència de la Carme Soler, voluntària al refugi Cau Amic, que va adoptar un gos que provenia d'una família amb aquesta síndrome. El gos que va adoptar va néixer en un espai amb 106 gossos més, on la violència era l'única forma de tenir un espai per estirar-se i dormir. Escolteu el podcast per conèixer les conseqüències d'aquest trastorn en els animals amb un testimoni real.

ESCOLTA-HO

La secció 'Cau Amic' aborda el benestar animal, en particular dels gats i gossos. Cada setmana l'espai ajuda a conèixer millor aquests animals i reivindica el seu benestar. L'espai és possible gràcies a la col·laboració de l'equip de voluntaris de Cau Amic, refugi que dona auxili i acollida temporal a animals de companyia abandonats o perduts que ho necessiten.

S'emet cada dijous al programa 'Hora Sant Cugat', al 91.5 FM, i també es pot descarregar, per escoltar-lo en format podcast, des de qualsevol lloc en qualsevol moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.