Mònica Junyent: 'Trobar adoptants que no vulguin un conill per regalar-lo als seus fills sinó per estimar-lo i cuidar-lo és realment dificil'

El podcast 'Cau Amic' tracta el tema de l'abandonamet i adopció de conills amb la col·laboració del santuari d'animals 'La Vedruna'


  • Comparteix:

Conills al santuari 'La Vedruna' dins de l'espai adaptat a les seves necessitats / Foto: La Vedruna

Conills al santuari 'La Vedruna' dins de l'espai adaptat a les seves necessitats / Foto: La Vedruna

Aquesta setmana al programa 'Cau Amic' parlem amb la Mònica Junyent, cofundadora i presidenta del santuari animal 'La Vedruna', de la situació d'abandonament que pateixen els conills. Són moltes les famílies que compren conills com un regal per als més petits de la casa, però hem de ser conscients que un conill no és una joguina i requereix d'una atenció més complexa i laboriosa del que molta gent pensa. Al programa es fa un repàs a quines són les necessitats bàsiques d'un conill, els requisits veterinaris indispensables i s'intenta conscienciar a la població de la responsabilitat que suposa acollir com a nou membre de la família aquest animal. Si vols descobrir tota la informació relacionada amb aquests animals i la seva situació escolta el programa sencer aquí.

ESCOLTA-HO

La secció 'Cau Amic' aborda el benestar animal, en particular dels gats i gossos. Cada setmana l'espai ajuda a conèixer millor aquests animals i reivindica el seu benestar. L'espai és possible gràcies a la col·laboració de l'equip de voluntaris de Cau Amic, refugi que dona auxili i acollida temporal a animals de companyia abandonats o perduts que ho necessiten.

S'emet cada dijous al programa 'Hora Sant Cugat', al 91.5 FM, i també es pot descarregar, per escoltar-lo en format podcast, des de qualsevol lloc en qualsevol moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.