Nou programa de música a Ràdio Sant Cugat de la mà del DJ de Luz de Gas, Sala Bikini i Karma

'Temps de música amb David Mez', s'estrena aquest diumenge 11 d'abril al 91.5 FM


  • Comparteix:

David Mez, creador de 'Temps de música amb David Mez' / Foto: David Mez

David Mez, creador de 'Temps de música amb David Mez' / Foto: David Mez

David Mez ha estat DJ resident des dels anys 90 en sales emblemàtiques com ara Trauma, Carpe Diem, Sala Bikini, Luz de Gas i Karma. 'Temps de música amb David Mez', a Ràdio Sant Cugat, té l'objectiu de fer ballar als santcugatencs. El programa serà 100% musical i oferirà música d'estils i orígens molt diversos: funk, soul, afro-caribeny, afro-brasiler, 'Cairo', 'reedits', cúmbia i flamenc electrònic, índia, funk llatí, 'nu-disco' i remescles de clàssics. En Mez explica a Ràdio Sant Cugat que es tracta de música d'arreu del món, amb influència del jazz, per a tots els públics, i que també inclourà revisions de temes clàssics, tocs d'electrònica, i sons contemporanis i actuals.

'Temps de música amb David Mez' s'estrena el proper diumenge 11 d'abril a les 22 hores al 91.5 FM. El programa també estarà disponible en format podcast i es pot descarregar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a la nostra web.




David Mez

És una música basada en el ball, però per a tots els públics. Hi ha moltes produccions i amb els meus sets que vaig afegint en directe, ritmes i sons, a sobre de les cançons que vaig posant, i és una música que és molt flexible i arriba des dels nens fins als adults, és una música molt propera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.