El 'Molta comèdia' repassa els detalls del concert solidari del Rotary

La membre del Rotary Montse Moral i la flautista Patrícia de No passen pel programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Montse Moral i Patrícia de No / Foto: Cugat Mèdia / Localpres

Montse Moral i Patrícia de No / Foto: Cugat Mèdia / Localpres

El 'Molta Comèdia' ofereix tots els detalls del concert solidari del Rotary Club de Sant Cugat, que anirà en benefici del Taller Jeroni de Moragas i que tindrà lloc al Teatre-Auditori el diumenge 18 d'abril. Hi actuarà l'Orquestra Diletant de Catalunya sota la direcció de Marzio Conti i Gerard Claret concertino. Per comentar-ho tot plegat passa pel programa, en representació del Rotary, Montse Moral, i també la flautista Patrícia de No, solista del Concert per a flauta i orquestra núm. 2 en Re Major KV 314 de Mozart, que comenta la visió de la música del geni salzburguès.

ESCOLTA-HO

'Pandèmia vs teatre' és l'homilia de la setmana d'Eduard Jener, que també comenta les píndoles teatrals que sis companyies amateurs de la ciutat van portar als escenaris locals el 27 de març amb motiu del Dia Mundial del Teatre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.