Xavier Fornells: 'Arribar a la ràdio va ser una casualitat'

Xavier Fornells, exdirector de Ràdio Sant Cugat, repassa al 'Connectats' la seva trajectòria com a professional de la informació


  • Comparteix:

Xavier Fornells, exdirector de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Xavier Fornells, exdirector de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Des de la seva etapa com a estudiant de filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), fins a l'actualitat, passant pel seu programa d'entrevistes a Ràdio Sant Cugat, anomenat 'Qui som? Què fem?', que es gravava en directe des del Mesón. A banda de la seva feina com a comunicador a la ciutat, Xavier Fornells, conjuntament amb l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, van impulsar l'Agència Catalana de Notícies (ACN). En una entrevista al magazín 'Connectats', Fornells explica com va deixar enrere la filosofia per convertir-se en un periodista icònic a Sant Cugat, vivint una de les etapes més revolucionàries d'aquesta casa i sent una peça molt important en l'evolució digital de què era Ràdio Sant Cugat, fins a arribar a l'actual Cugat Mèdia.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.