Alfred Bosch: 'No poden dir que la consulta és il·legal perquè adequarem la llei'


Temes relacionats

CiU i ERC, satisfetes amb el pacte de govern que segella la consulta el 2014 (19/des/12)

ERC insta la Generalitat a desacatar la reforma educativa de Wert ( 4/des/12)


  • Comparteix:

Alfred Bosch ha visitat les instal·lacions de Cugat.cat

Alfred Bosch ha visitat les instal·lacions de Cugat.cat

El portaveu d'ERC al Congrés espanyol, Alfred Bosch, assegura que la convocatòria de consulta al 2014 no té volta de full i que els catalans no s'han de deixar intimidar pels advertiments d'il·legalitat que propugna el govern espanyol. En una entrevista a Cugat.cat, Bosch ha expressat que l'augment d'impostos acordat entre CiU i ERC és un 'tràngol necessari' per tenir ingressos i sortir de la crisi a través de l'alliberament nacional. En clau local, el republicà ha garantit l'entrada d'ERC a l'Ajuntament en les properes eleccions municipals.

ESCOLTA-HO

Algunes de les frases més destacades de l'entrevista:

'Que diguin el que vulguin! La consulta no és il·legal perquè votar no és il·legal, adequarem la llei'.

'La nostra obligació és garantir que la consulta es farà en el termini establert i no deixar que ens prenguin el pèl des de Madrid'.

'No necessitem Rajoy perquè demani ajuda a la UE, ja ho farem nosaltres. El que ha de fer ell és trobar solucions a la crisi'.

'L'acord CiU-ERC és un pacte de país amb una clara agenda social i un compromís ferm per celebrar la consulta. Això és constructiu'.

'El govern espanyol ens castiga quan usa la Constitució per impedir que avancem com a país'.

'Som servidors dels catalans. ERC no ve a buscar cadires ni a col·locar ningú. Volem respondre a allò que demanda la gent'.

'Apujar els impostos és un tràngol necessari per tenir ingressos. Fins que no siguem independents no podrem generar els nostres propis impostos'.

'Hi ha 10.000 milions d'euros compromesos per l'Estat espanyol que no ens paguen. Si fóssim una república catalana podríem demanar crèdit a àmbit internacional'.

'A ERC de Sant Cugat li espera un futur lluminós de cara a les properes eleccions, ja què entrarà de nou a l'Ajuntament '.

'L'actitud del ministre Wert és pura gesticulació. No passaran d'aquí, amb el català, perquè la societat catalana no ho permetrà'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.