Eva Giménez: 'No em donaré per vençuda i continuaré fent bogeries pel Nacho'


  • Comparteix:

Eva Jiménez ha parlat de la seva història increïble en directe al 'Sant Cugat a fons'

Eva Jiménez ha parlat de la seva història increïble en directe al 'Sant Cugat a fons'

Descobreix la història d'Eva Giménez, una colomenca que ha parlat al 'Sant Cugat a Fons' de la seva lluita per superar la malaltia del seu fill, Nacho, de tres anys, que pateix la malaltia de Dent. Eva ha engegat una recollida de taps per recaptar diners que aniran destinats a la investigació d'aquesta malaltia. A més, aquesta mare coratge s'ha donat a conèixer arreu de l'Estat després de completar la Titan Desert, una cursa en bicicleta que recorre 700 quilòmetres al desert Sàhara. La lluita d'Eva té el recolzament de personalitats com Santi Millàn i Andrés Iniesta.

ESCOLTA-HO

La malaltia de Dent és d'un trastorn que afecta al ronyó i fa que el cos perdi els nutrients i les substàncies necessàries per l'organisme. A tota Espanya només hi ha 14 persones afectades per aquesta malaltia i en Nacho és un dels pocs a Catalunya i l'únic nen. A hores d'ara no hi ha un tractament definitiu per aquesta patologia, per això en Nacho ha d'anar sovint a l'hospital perquè li subministrin les substàncies que el ronyó li fa perdre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.