El portaveu dels socialistes, Pere Soler / Foto: Localpres

El portaveu dels socialistes, Pere Soler / Foto: Localpres

  • Pau Vázquez
  • | el 3/oct/18

Pere Soler es presenta com a precandidat a les primàries del PSC pels comicis municipals

El portaveu dels socialistes defensa 'el bon treball del partit' i creu que tindran 'la clau de la propera governabilitat del municipi'

El portaveu del grup municipal socialista, Pere Soler, ha presentat aquest dimecres la precandidatura per liderar el cartell electoral del PSC a les properes eleccions municipals del 2019. Soler ha estat el primer a formalitzar la seva candidatura al procés de primàries, que ha donat el tret de sortida aquest dimarts i que finalitzarà el 19 d'octubre amb el nomenament de l'elegit. La possibilitat de presentar-se com a candidat està oberta fins aquest divendres, dia on es proclamaran els precandidats.

El portaveu socialista ha explicat a Cugat.cat que es torna a presentar perquè 'han fet un bon treball' després d'un inici 'accidentat i que encara tenen 'algun cartutx per cremar'. Soler també ha recordat que 'tothom els donava per morts' i ara 'els partits hauran de comptar amb el PSC' perquè, segons creu el regidor, tindran 'la clau de la propera governabilitat del municipi'.

A les últimes eleccions municipals, el PSC va aconseguir un regidor al consistori i es va quedar a 50 vots de repetir els resultats dels comicis anteriors. Per Soler, les properes eleccions 'poden suposar canvis i que hi hagi partits que rebin menys suports'.

Pere Soler

Em torno a presentar perquè crec que vam començar la tasca de manera accidentada i crec que la tasca s'ha de poder consolidar. Hem fet un bon treball i hem aconseguit tenir una significació important i que encara ens queda algun cartutx que cremar.


Pere Soler

Tothom ens donava per morts i ara som una força que cal tenir present. Hauran de comptar amb el PSC perquè crec que serem la clau de la propera governabilitat del municipi.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat