Pere Soler / Foto: Localpres

Pere Soler / Foto: Localpres

  • Roger Cuartielles
  • | el 19/oct/18

Pere Soler concorrerà per segona vegada a l'alcaldia de Sant Cugat

L'assemblea del PSC ratifica la candidatura de Soler per unanimitat

El primer secretari del PSC i portaveu del grup municipal socialista, Pere Soler, ha estat ratificat aquest divendres com a alcaldable del partit a la ciutat de cara a les eleccions municipals del maig. Ho ha estat en una assemblea de l'agrupació que ha reunit una cinquantena de militants i que ha ratificat Soler per unanimitat després que el santcugatenc recollís fins la setmana passada un 75% d'avals de la militància sent l'única candidatura presentada.

Un suport que el socialista ha agraït a la militància, a la qual ha traslladat que 'no es tracta d'una candidatura de Soler, sinó del PSC'. Un projecte del qual s'ha mostrat segur que serà clau en la governabilitat de la ciutat.

Entre les grans línies del projecte electoral, que presentarà en els propers mesos, Soler ha detallat que hi figuren temes com l'habitatge, l'ocupació i la mobilitat, així com vertebrar millor la ciutat i tots els seus barris i districtes.

Aquesta és la segona vegada que Soler es presenta com a alcaldable. A les últimes eleccions municipals, el PSC va aconseguir un regidor al consistori i es va quedar a 50 vots de repetir els resultats dels comicis anteriors.

Pere Soler

Estic molt satisfet perquè els companys m'han fet confiança, m'han traslladat el seu suport. Els he dit que treballarem conjuntament ja que no és una candidatura de Pere Soler, sinó del PSC. Segur que serem claus en la governabilitat de la ciutat.





NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat