D'esquerra a dreta, Rosés, Pros, Llorente, Gibert, Ontañón i Simarro

D'esquerra a dreta, Rosés, Pros, Llorente, Gibert, Ontañón i Simarro

  • Eva Garrido / Sílvia González
  • | el 20/oct/18

La CUP-PC avança les primeres cares d'una llista electoral creada per 'governar'

Gibert serà de nou l'alcaldable i Antonio Ontañón, de PC, ocupa el sisè lloc

La CUP-PC repeteix aliança amb Núria Gibert, de nou, com a alcaldable i el convenciment que governaran Sant Cugat. Almenys, aquesta és la premisa de la coalició que aquest dissabte ha presentat els rostres dels primers sis llocs de la candidatura. Els cupaires aposten per l'actual regidora Lourdes Llorente per fer tàndem amb Gibert, pujant des del 10è lloc de l'anterior candidatura. També puja, del sisè al tercer lloc, Aniol Pros; seguit de Joan Rosés (Bloc Florestà), que s'estrena a la llista. Marco Simarro (Sindicat de Llogateres) i Antonio Ontañón, de Procés Constituent, completen els primers llocs de l'equip electoral de la CUP-PC.

L'alcaldable, Núria Gibert, actual portaveu municipal, ha posat en valor el projecte de la CUP-PC, del qual ha dit que és 'fort i suficientment solvent com per fer un canvi a l'Ajuntament de Sant Cugat després de 34 anys'. La coalició que, en l'actual mandat va perdre un dels quatre regidors obtinguts (Dimitri Defranc, de PC), aspira deixar de ser la segona força del ple per governar la ciutat amb un projecte compromès amb les necessitats socials.

Sobre el sisè lloc a la llista de Procés Constituent, abans en quarta posició, fonts de la coalició han explicat a Cugat.cat que 'no obeeix a cap quota, sinó a un projecte d'equip'. L'actual regidor cupaire, Ignasi Bea, no apareix a la candidatura en compliment dels estatuts de la CUP que limita l'activitat al consistori a dos mandats.

De cara als resultats, l'alcaldable Gibert ha manifestat que la voluntat és superar els quatre regidors assolits en les municipals de 2015. Amb relació a Valldoreix, els cupaires i Procés Constituent encara no han concretat l'equip per presidir l'EMD.

Els dos partits han avançat les primeres figures de la llista en un acte aquest dissabte, als Jardins del Paga-li Joan.

Núria Gibert

La nostra voluntat, el nostre joc i la nostra campanya és per anar a governar. En què es traduirà en regidors? Doncs esperem que més dels quatre que tenim ara. Nosaltres estem a l'Ajuntament com a segona força i aspirem ser la primera.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat