Imatge de l'assemblea / Foto: Sant Cugat en Comú

Imatge de l'assemblea / Foto: Sant Cugat en Comú

  • Martí González
  • | el 9/nov/18

Sant Cugat en Comú tindrà candidatura a les municipals el 3 de desembre

Sant Cugat en Comú escollirà el 3 de desembre a través de primàries la candidatura que presentarà a les eleccions municipals de maig. El partit ha definit aquest dijous el calendari i el reglament per definir la llista, a més de presentar el manifest, un document que servirà com a base per confeccionar el programa electoral.

Les candidatures hauran de ser de com a mínim 13 persones, el 50% de les quals hauran de ser dones i es poden presentar fins al 29 de novembre. Llavors l'assemblea del comú local les haurà d'avalar i el dia següent, 30 de novembre, es farà un acte obert de presentació i de debat. Des de llavors i fins al 3 de desembre es faran les votacions entre els inscrits que decidiran la candidatura guanyadora.

En aquest sentit, l'actual portaveu del grup d'ICV-EUiA i membre de l'assemblea dels comuns, Ramon Gutiérrez, ha expressat a Cugat.cat 'la intenció de configurar una candidatura'. Gutiérrez no ha avançat si liderarà o no l'equip, però agafa 'el repte' de confeccionar 'un equip que representi les visions més històriques' de l'espai polític, així com les cares noves que s'han incorporat al projecte dels comuns.

La convocatòria formal de les candidatures es farà aquest dilluns. El manifest aprovat marca com a objectius de discurs 'proposar una ciutat que defensi el bé comú'. Un model de ciutat 'que combati les desigualtats, que es marqui com a prioritat la qüestió de l'habitatge, que lluiti contra la corrupció, que prioritzi la intel·ligència col·lectiva d'entitats i consells de barri per sobre de la 'smart city', i que faci polítiques ambientals, de cures, de defensa dels serveis públics i de foment de l'economia social i solidària'.

Ramon Gutiérrez

Jo tinc la intenció de configurar amb d'altra gent una candidatura. No és que vulgui liderar-ho, crec en els lideratges compartits. Estem en disposició de poder presentar un equip que representi les visions més històriques de l'espai polític i també els nous rostres i les persones que s'han incorporat al projecte de comuns.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat