Imatge d'arxiu d'unes eleccions municipals / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'unes eleccions municipals / Foto: ACN

  • Anna González
  • | el 7/des/18

L'ANC, en converses per presentar a les eleccions una plataforma 'àmplia' del sobiranisme

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Cugat no es presentarà en solitari a les eleccions municipals, però hi serà present. L'entitat està en converses amb els partits polítics per crear una plataforma transversal i sobiranista 'el més àmplia' possible.

'Fins al maig queden molts mesos', ha dit a Cugat.cat el cocoordinador local de l'ANC, Josep Lluís Lliberia. I és que Sant Cugat per la Independència es mostra confiada que fer realitat aquesta plataforma és possible 'tot i que alguns partits ja tinguin els seus candidats'.

Lliberia ha explicat que han iniciat converses amb 'tot l'arc polític', en el qual s'inclouen, ha citat el cocoordinador, el PDeCAT, Demòcrates, la CUP, ERC, MES i Podem, entre d'altres. Tot i que ja han rebut alguna negativa per part d'algun partit, Lliberia assegura que 'alguns s'ho estan plantejant'.

De moment, però, l'entitat sí ha descartat participar al procés Primàries Sant Cugat, ja que el municipi 'ja és independentista' i 'es pot presentar algú no independentista'.

Josep Lluís Lliberia

Des de Sant Cugat per la Independència estem intentant que hi hagi una plataforma el més àmplia possible a la qual es puguin sumar els partits. Fins al maig encara hi ha temps.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat