Carmela Fortuny, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Carmela Fortuny, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

  • Anna González
  • | el 19/des/18

Fortuny serà l'alcaldable de Junts per Sant Cugat

'Vull ser l'alcaldessa els propers quatre anys'. Així ho ha anunciat aquest dimecres Carmela Fortuny, qui ha concretat que es presentarà a les eleccions municipals com a candidata de Junts per Sant Cugat. Segons Fortuny, es tracta d'una llista 'transversal i de ciutat' que aglutinarà diverses 'sensibilitats'.

Set mesos al capdavant del consistori i Fortuny ho té clar, vol repetir i fer-ho sortint 'de la zona de confort' del seu partit, el PDeCAT. La formació ja la va ratificar com a candidata i ara s'integra dins d'una llista més àmplia.

Junts per Sant Cugat serà una candidatura 'amb representants de totes les sensibilitats de la ciutat i sensibilitats del moment del país', ha explicat Fortuny als periodistes en el tradicional esmorzar de Nadal, al qual s'ha solidaritzat amb els 'presos polítics' en vaga de fam.

Objectius de futur
L'alcaldessa marca com a objectius d'aquest mandat, la mobilitat i l'habitatge, aspectes que s'emmarquen dins el Pla d'Actuació Municipal (PAM). De cara al futur, Fortuny vol aliniar aquestes apostes estratègiques amb els objectius globals marcats per l'Agenda Urbana de Catalunya i els 17 objectius per al desenvolupament sostenible que marca l'ONU.

Carmela Fortuny

Ho faré sortint de l'àrea de confort del meu partit i presentant una candidatura transversal i de ciutat. Amb representants de totes les sensibilitats de la ciutat i del moment del país.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat