El comitè local organitzador / Foto: Primàries Sant Cugat

El comitè local organitzador / Foto: Primàries Sant Cugat

  • Sílvia González
  • | el 4/gen/19

Primàries Sant Cugat arrenca la maquinària per confeccionar la llista electoral

La plataforma independentista celebrarà les primàries el 23 de febrer

La coordinadora independentista Primàries Sant Cugat celebrarà el 23 de febrer el procés per configurar els 25 noms de la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals. La plataforma, que també elegirà aquell dia el presidenciable per Valldoreix, té de moment 750 inscrits que votaran l'ordre dels candidats a la llista. La votació es farà en una única volta de forma presencial i telemàtica.

Seguint l'estela de Barcelona, Primàries Sant Cugat activa l'engranatge de les primàries per posar cares a la candidatura per a les municipals i Valldoreix. De moment, ja tenen constituït el comitè local organitzador amb independents com l'exregidor d'ERC David Sempere, l'exregidor de CiU Joan Recasens i el president de Solidaritat Catalana i portaveu de Primàries Sant Cugat, Jordi Manchón.

El portaveu de la plataforma recorda que a les primàries es podran presentar tants candidats com es vulgui i que els inscrits votaran un màxim de vuit persones perquè configurin la llista de 25 noms. Primàries Sant Cugat-Valldoreix exposa que el seu nombre d'inscrits supera 'el de militants de tots els partits polítics de Sant Cugat sumats'.

La plataforma ja ha emplaçat els partits i moviments a 'construir una candidatura unitària, transversal, de tot l'independentisme'. Un feedback 'escàs' és el que, segons Manchón, han rebut per part de les formacions, però tot i així estan disposats a anar als comicis per fer efectiu el mandat de l'1 d'octubre.

Jordi Manchón

Ens presentem a les eleccions perquè la gent demana una candidatura unitària independentista.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat