Membres de Podem Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Membres de Podem Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

  • Roger Cuartielles
  • | el 24/gen/19

Primers passos de Podem Sant Cugat de cara a les municipals

El cercle local de Podem ha avalat la candidatura

El projecte electoral de Podem Sant Cugat de cara a les municipals de maig ja ha començat a caminar. El cercle local de la formació ha donat el seu aval aquest dijous a la candidatura capitanejada per Gabriel Jover en una assemblea a la Casa de Cultura que ha reunit prop d'una desena de persones. Expliquen que, un cop la candidatura passi per una altra validació interna i un procés de primàries, començaran a conversar amb altres formacions d'esquerres per determinar si es presenten als comicis en coalició o en solitari. Una de les opcions, avancen, podria ser amb Sant Cugat en Comú, tot i que no tanquen la porta a pactar amb altres formacions d'esquerres.

La candidatura té fins dissabte per ser validada per una vintena d'inscrits al cercle local de Podem. Un cop avalada, s'iniciarà un procés de primàries per decidir l'odre dels integrants que acompanyaran Jover. Un procés del 1 al 5 de febrer que un cop acabi els permetrà iniciar converses amb altres formacions.

Gabriel Jover

A Sant Cugat hi ha diferents forces de l'esquerra i parlarem amb tothom. Però, si que és cert que una formació amb qui començar a parlar seria el grup de Sant Cugat en Comú.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat