Vallès i Fortuny, als premis 'Tot fotoportada' de l'octubre passat / Foto: Localpres

Vallès i Fortuny, als premis 'Tot fotoportada' de l'octubre passat / Foto: Localpres

  • Sílvia González
  • | el 29/gen/19

Josep Maria Vallès deixa el 'Tot Sant Cugat' i es vincula a Junts per Sant Cugat

El periodista portava 25 anys a la publicació santcugatenca

El periodista Josep Maria Vallès deixa la direcció del 'Tot Sant Cugat' després de 26 anys. El santcugatenc iniciarà una nova etapa vinculat a Junts per Sant Cugat, la llista amb què l'alcaldessa, Carmela Fortuny, es presenta a les eleccions municipals. Laura Grau, adjunta fins ara a la direcció general, serà la nova directora del 'Tot Sant Cugat', integrada en el grup Totmedia, que presideix Ramon Grau.

Vallès, que va iniciar-se a Ràdio Sant Cugat, també dirigia 'Món Sant Cugat'. Una etapa llarga amb l'actual grup Totmedia, en la qual també destaca el període en què va ser director del 'Diari de Sant Cugat', entre el 2000 i el 2015, quan va tancar el mitjà.

Segons ha publicat aquest dimarts el 'Tot Sant Cugat', Vallès té 'altres reptes personals i projectes que vol assolir al marge del grup editorial que presideix Ramon Grau'. Afegeix que Vallès 'treballarà' per la candidatura de Junts per Sant Cugat. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, li ha donat 'la benvinguda a l'equip' via Twitter.

El 2015 va provar sort amb la literatura i va publicar 'Polítics a la carta' (Viena edicions), una obra que recull 10 entrevistes a polítics catalans amb noms com Artur Mas, David Fernández i Mercè Conesa. La seva feina com a comunicador i periodista el van fer mereixedor el 2017 del premi Paul Harris del Rotary Club i el títol de pregoner de la festa major de Volpelleres.






NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat