• Pau Vázquez
  • | el 11/abr/19

El PSC fa pública una llista 'lligada al ventall professional, territorial i social' de la ciutat

La formació ha donat a conèixer els membres d'una llista en què hi destaquen Elena Vila i José Gallardo com a número dos i tres

El PSC ha presentat aquest dimecres la llista amb què concorrerà a les eleccions del 26 de maig. L'alcaldable Pere Soler ha fet públiques les persones que l'acompanyaran a una candidatura que ha qualificat com a 'vital' i que arriba 'en un moment d'alça, esperança i optimisme'. La llista inclou als primers llocs la tècnica municipal de serveis a les persones i ocupació Elena Vila, el portaveu de l'executiva socialista José Gallardo i l'exregidora Pilar Gorina. Al cinquè lloc es troba el secretari d'organització del partit a Sant Cugat, Vicenç San Francisco, seguit de Sandra Tirado i Oscar Monge. Soler, que ha presentat els detalls de la llista a la seu del partit, ha destacat com a principals eixos i reptes l'habitatge, l'ocupació, la seguretat i la mobilitat.

Durant la trobada, Soler ha recalcat que la candidatura està lligada al 'ventall professional, territorial i social' de la ciutat i que, en aquest sentit, és una llista 'diversa territorial i sectorialment'. L'alcadable també ha posat el focus en Valldoreix i la seva aposta pel territori, recordant que 'cinc de les 25 persones de la llista són veïnes del barri' i que estan disposats a disputar la presidència de l'EMD.

La secretària de les Joventuts Socialistes, Aina Lasauca, ocupa el vuitè lloc i el coordinador del grup municipal, Alexis Garrido, el novè. La presidenciable per l'EMD de Valldoreix, Susanna Casta, apareix a la 22a posició i l'excoordinador de la Platafora de Pensionistes a la ciutat, Paco López, ocupa el número 13.

A la llista també destaca la presència de Maria Dolors Renau, psicòloga, pedagoga, política, escriptora i activista social, que tanca la llista.

La llista del PSC
  1. Pere Soler
  2. Elena Vila
  3. José Gallardo
  4. Pilar Gorina
  5. Vicenç San Francisco
  6. Sandra Tirado
  7. Oscar Monge
  8. Aina Lasauca
  9. Alexis Garrido
  10. Margarita Vila
  11. Francesc Aguilà
  12. Dolores Sancha
  13. Paco López
  14. Rosa Masip
  15. Pablo Beceiro
  16. Esmeralda Pieroluvi
  17. Pere Soler
  18. Montse Olivan
  19. Joan López
  20. Dolores Pardo
  21. Josep Lluís Salazar
  22. Susanna Casta
  23. Àlex Torres
  24. Pau Pulido
  25. Maria Dolors Renau
  26. Suplents
    1. Andrés Guisado
    2. Laura Sánchez
    3. Guillermo Vidal
    4. Maria Sansa
    5. Jordi Soler
    6. Montserrat Colldeforns


    7. Pere Soler

      Una candidatura que és vital. Afrontem un moment d'alça, optimisme i alegria.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat