Imatge de Casta, Soler i Cardoner / Foto: PSC

Imatge de Casta, Soler i Cardoner / Foto: PSC

  • Anna González
  • | el 17/abr/19

Cardoner serà suplent del PSC a la presidència de l'EMD

Cardoner ha estat cessat com a presidenciable de Primàries

El fins ara presidenciable de Primàries a l'EMD de Valldoreix, Francesc Cardoner, ha tancat un acord amb el PSC per ser suplent de la candidata socialista, Susanna Casta. El polític ha anunciat l'acord, després que Primàries hagi comunicat que Cardoner havia estat cessat com a candidat a la presidència de l'EMD precisament per establir acords preelectorals amb els socialistes.

En un comunicat, Cardoner justifica el seu suport a Casta, que també havia estat vocal de Cs a l'EMD de Valldoreix i ara és presidenciable pel PSC com a independent, per l'entesa amb ella. 'Ha demostrat capacitat d'escoltar i incorporar en el seu programa les propostes que li he fet arribar', diu Cardoner, qui assegura que comparteixen el seu 'ideal per a Valldoreix'.

Cardoner assegura que l'objectiu de la seva integració a la candidatura de Casta és 'aconseguir un Valldoreix millor i especialment més humà, on la col·laboració sigui el tret principal'. Aquest fet, explica l'ara suplent, és el que l'ha fet plantejar-se la seva participació amb Primàries, ja que va sortir elegit com a únic candidat i 'cap de les llistes actives en política s'hi va adherir'.

En declaracions a Cugat.cat, Cardoner també ha explicat que 'hi hagi independència o no, els partits s'han d'entendre els un amb els altres' i que 'el 51% de la gent no pot estar en contra del 49 restant'.

L'acord amb el PSC no especifica, però, la possibilitat de ser vocal del partit a Valldoreix. Això, explica Cardoner en el comunicat, es tractarà 'en futures converses i reunions de treball'.

Des del PSC, asseguren estar 'satisfets' amb la incorporació de Cardoner. 'El tàndem format per Susanna Casta i Francesc Cardoner sens dubte enforteix la candidatura socialista a la presidència', ha dit el primer secretari del PSC, Pere Soler. Així, els socialistes s'erigeixen com la única candidatura que representa el catalanisme moderat a Valldoreix.

Francesc Cardoner

Hi hagi independència o no, després ens hem d'entendre els un i els altres. No pot ser que el 51% de la gent estigui en contra del 49. El projecte amb el qual es podia arribar a acords he vist que era el de la Susanna Casta.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat