• Pau Vázquez
  • | el 18/abr/19

Marta Salvador, presidenciable del PP per l'EMD de Valldoreix

La candidata s'ha donat a conèixer en una roda de premsa on ha afirmat que arriba per oferir 'aire nou'

Marta Salvador és la presidenciable del PP a l'EMD de Valldoreix per les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha donat a conèixer la formació aquest dimecres amb una roda de premsa al Club Esportiu Valldoreix on Salvador ha explicat que arriba per oferir 'aire nou' i la seva experiència dins el sector privat. La candidata també ha definit com a principals eixos del seu programa la mobilitat, el comerç local, la seguretat i les zones verdes del territori. Salvador, que agafa el relleu a Josep Maria Canals i s'estrena com a presidenciable pel PP a Valldoreix, ha remarcat que 'ara és el moment de deixar de ser un espectador per passar a ser un actor'.

La presidenciable ha estat acompanyada pel president i portaveu municipal del PP, Álvaro Benejam, que ha destacat 'la tradició personal i familiar' de Salvador dins el partit i l'ha definit com 'una persona de confiança' i una 'gran candidata' pel territori. Davant el repte de recuperar la representació que la formació va perdre a Valldoreix a les eleccions de 2015, tant Salvador com Benejam han expressat el seu desig de tornar a formar part de l'EMD.

Al finalitzar la roda de premsa, la candidata s'ha fet una fotografia amb Benejam i el secretari general del PP Sant Cugat, Alfredo Bergua.

Marta Salvador

El que nosaltres podem aportar a Valldoreix és la gestió efectiva dels recursos. No és més ric qui més té, sinó que millor sap gestionar els recursos que té.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat