Un moment de la roda de premsa / Foto: Cugat.cat

Un moment de la roda de premsa / Foto: Cugat.cat

  • Roger Cuartielles
  • | el 8/mai/19

L'ANC de Sant Cugat acusa Primàries d'apropiar-se del seu nom de cara al 26-M

Diuen que Sant Cugat per la Independència és una marca que tenen registrada

L'ANC de Sant Cugat, també coneguda com Sant Cugat per la Independència, critica que la candidatura de Primàries Sant Cugat hagi fet servir aquesta mateixa denominació per presentar-se a les eleccions municipals. L'entitat independentista veu una 'apropiació indeguda' del seu nom original ja que, segons expliquen, tenen aquesta marca registrada al Registre d'Entitats des de fa set anys i no entenen com Primàries 'ha fet veure que no ho sabia'. També aclareixen que mai no han tingut res a veure amb aquest projecte polític. De fet, avancen que no demanaran el vot per aquesta candidatura independentista per 'males arts'.

'Nosaltres li vam fer saber al candidat Joan Recasens que s'havien apropiat del nostre nom i ell va fer veure que no en sabia res', ha criticat el coordinador de la secció local de l'Assemblea, Xavier Palet, que considera que es tracta d'una 'excusa'. Palet creu que es vol fer confondre l'electorat i implicar l'ANC a un projecte en què no hi té res a veure.

En el cas de Sant Cugat, Palet ha recordat que la secció va decidir en assemblea no impulsar la iniciativa de Primàries en 'estar garantida una majoria sobiranista al municipi'. De fet, les tesis de l'ANC a àmbit nacional apuntaven donar suport a Primàries en els municipis majors de 25.000 habitants, tret d'aquells on la correlació de forces apuntés una presència independentista al govern. En aquest sentit, Palet insisteix, 'no té sentit que Primàries s'apropiï d'aquest nom i es vulgui vincular a la nostra entitat'.

Palet també ha explicat que han consultat un equip jurídic, però que no es plantegen anar més enllà. Tot i així, diuen que durant la campanya electoral seguiran denunciant públicament aquesta qüestió perquè l'electorat n'estigui al corrent.

Xavier Palet

Això és fer confondre l'electorat quan no hi tenim res a veure, que és el que ens fa més ràbia.





NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat