Un moment de la roda de premsa / Foto: Cugat.cat

Un moment de la roda de premsa / Foto: Cugat.cat

  • Roger Cuartielles
  • | el 8/maig

L'ANC de Sant Cugat acusa PrimÓries d'apropiar-se del seu nom de cara al 26-M

Diuen que Sant Cugat per la IndependŔncia Ús una marca que tenen registrada

L'ANC de Sant Cugat, tambÚ coneguda com Sant Cugat per la IndependŔncia, critica que la candidatura de PrimÓries Sant Cugat hagi fet servir aquesta mateixa denominaciˇ per presentar-se a les eleccions municipals. L'entitat independentista veu una 'apropiaciˇ indeguda' del seu nom original ja que, segons expliquen, tenen aquesta marca registrada al Registre d'Entitats des de fa set anys i no entenen com PrimÓries 'ha fet veure que no ho sabia'. TambÚ aclareixen que mai no han tingut res a veure amb aquest projecte polÝtic. De fet, avancen que no demanaran el vot per aquesta candidatura independentista per 'males arts'.

'Nosaltres li vam fer saber al candidat Joan Recasens que s'havien apropiat del nostre nom i ell va fer veure que no en sabia res', ha criticat el coordinador de la secciˇ local de l'Assemblea, Xavier Palet, que considera que es tracta d'una 'excusa'. Palet creu que es vol fer confondre l'electorat i implicar l'ANC a un projecte en quŔ no hi tÚ res a veure.

En el cas de Sant Cugat, Palet ha recordat que la secciˇ va decidir en assemblea no impulsar la iniciativa de PrimÓries en 'estar garantida una majoria sobiranista al municipi'. De fet, les tesis de l'ANC a Ómbit nacional apuntaven donar suport a PrimÓries en els municipis majors de 25.000 habitants, tret d'aquells on la correlaciˇ de forces apuntÚs una presŔncia independentista al govern. En aquest sentit, Palet insisteix, 'no tÚ sentit que PrimÓries s'apropi´ d'aquest nom i es vulgui vincular a la nostra entitat'.

Palet tambÚ ha explicat que han consultat un equip jurÝdic, per˛ que no es plantegen anar mÚs enllÓ. Tot i aixÝ, diuen que durant la campanya electoral seguiran denunciant p˙blicament aquesta qŘestiˇ perquŔ l'electorat n'estigui al corrent.

Xavier Palet

Aix˛ Ús fer confondre l'electorat quan no hi tenim res a veure, que Ús el que ens fa mÚs rÓbia.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat