Els membres de Primàries Sant Cugat, durant la presentació de la seva candidatura / Foto: Cugat.cat

Els membres de Primàries Sant Cugat, durant la presentació de la seva candidatura / Foto: Cugat.cat

  • Pau Vazquez
  • | el 8/mai/19

Primàries Sant Cugat titlla l'ANC de 'partidista' i desmenteix la usurpació del seu nom

Diu que per a les municipals moltes llistes han usat el nom de Sant Cugat per la Independència

Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya ha acusat la secció local de l'ANC de 'partidista' i d'acarnissar-se amb la seva candidatura després que hagi avançat que no demanarà el vot per a Primàries en haver-se 'apropiat' del seu nom i 'intentar confondre l'electorat'. A través d'un comunicat, Primàries nega haver manllevat el nom a l'Assemblea i recorda que moltes candidatures de Primàries Catalunya utilitzen aquesta fórmula per presentar-se als comicis municipals. La formació també ha lamentat que l'ANC hagi impulsat 'una campanya de descrèdit' contra ells i que els hagi acusat 'falsament' d'emprar el mateix logotip.

La candidatura encapçalada per Joan Recasens també considera que el paper de l'ANC hauria de ser el de 'donar suport a totes les candidatures independentistes i promoure la unitat d'acció entre aquestes'.

La formació també recorda que és l'única candidatura que agrupa persones de tot l'espectre polític de l'independentisme i que són els únics que s'han sotmès a primàries obertes per configurar la composició de les seves llistes. Al final del comunicat, Primàries afirma sentir-se 'plenament emparats' per l'Assemblea Nacional.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat