Lectura del manifest de la CUP / Foto: Cugat.cat

Lectura del manifest de la CUP / Foto: Cugat.cat

  • Clara Bardají
  • | el 9/mai/19

Més de 650 persones donen suport a la CUP-PC per a les municipals

Un total de 675 persones han signat el manifest de suport a la coalició de la CUP i Procés Constituent de Sant Cugat per a les eleccions municipals. Aquesta xifra supera les adhesions que es van aconseguir fa quatre anys quan van sumar 527 suports. L'actual portaveu del grup municipal de la CUP-PC, Núria Gibert, encapçala la llista per als comicis del 26-M, seguida per la regidora Lourdes Llorente i per Marco Simarro com a número 3.

La lectura del manifest ha tingut lloc aquest dijous al matí davant l'ajuntament a càrrec dels militants de la CUP-PC Cinta Bolet i Sergi de la Cruz. El document critica l'actual model de ciutat 'construït' per CiU, PDeCAT i Junts per SantCugat en els darrers 32 anys. La CUP-PC es presenta com a alternativa a aquest model 'excloent i elitista' amb propostes que prioritzin i garanteixin els serveis públics. Entre elles, que l'escola bressol sigui accessible per a tothom i prioritzar l'habitatge de lloguer social.

Bolet assegura que, un dia abans de l'inici de la campanya electoral, aquest augment d'adhesions els hi dóna 'força per afrontar la recta final'. Des de la formació es mostren 'convençuts' que la campanya d'aquest any els durà a governar i a 'fer fora a Convergència'. El manifest critica, com ha dit Bolet, la 'radicalitat democràtica', fa una crida a la 'lluita per un habitatge més just' i a la 'lluita contra la corrupció'.

La militant del partit també ha dit que les 675 persones que han signat el manifest 'creuen que el projecte de la CUP-PC és el més transformador que li cal ara a la ciutat'.

L'escrit també aposta per un concepte de 'Smart city' que vulgui dir 'utilitzar els recursos de la manera més eficient i millorar la vida de les persones'.

Cinta Bolet

Creiem que aquest augment demostra que cada cop tenim més suports. Avui, el dia abans de la campanya electoral, ens dóna la força per afrontar la recta final, aquesta campanya i estem convençut que ens durà a 'Governar-nos' i a fer fora a Convergència que fa 32 anys que és a l'Ajuntament.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat