• Anna González
  • | el 9/mai/19

[Entrevista 26-M] Nerea Andrés (Vox): 'Som el partit del sentit comú i de l'extrema necessitat'

Vox estarà present a les eleccions municipals per 'posar ordre'. La formació, que aquesta vegada es presenta en solitari, marca com a prioritats la seguretat, les famílies i la desvinculació de l'Ajuntament de l'independentisme. En parlem amb la seva alcaldable, Nerea Andrés, dins del cicle d'entrevistes de Cugat.cat amb motiu de les eleccions municipals.

Escolta-ho



VOX, el partit del sentit comú
La candidatura s'autodefineix com 'el partit del sentit comú' i rebutja el qualificatiu d''extrema dreta'. En aquest sentit, la formació es presenta com un projecte 'per a tothom' i com alternativa necessària al PP i Cs.

'Venim a dir les coses clares, volem un ordre, defensar la pàtria i estem a favor de les famílies', explica l'alcaldable, qui lamenta que l'Ajuntament estigui al servei d'una ideologia i l'oposició no hagi fet res.

L'efecte de les eleccions
VOX confia en l'efecte de les eleccions andaluses i espanyoles per donar-se a conèixer entre els santcugatencs. En aquests comicis, el partit es presenta en solitari sense Família i Vida, amb qui van compartir llista a les darreres eleccions municipals. Llavors, la candidatura va obtenir 482 vots, l'1,32%. En no arribar al 5% necessari, la formació va quedar fora del plenari.

Tot i així, la formació ho té clar i, en cas d'aconseguir representació, estan disposats a pactar 'amb qualsevol partit que respecti la legalitat vigent'.

Model de Sant Cugat
'Volem incidir en l'ordre, l'okupació que és un focus de tràfic de drogues i dotar la Policia Local de més efectius'. Així respon Andrés sobre el model de ciutat que volen, del qual, diu, defensarà les famílies amb més bonificacions. Per contra, plantegen l'eliminació de qualsevol suport a entitats independentistes amb l'objectiu de desvincular el consistori d'associacions 'polítiques'.

Habitatge
En aquesta matèria, la formació aposta per incidir amb mesures per facilitar l'habitatge als joves. Les seves propostes inclouen una reducció de l'IBI, la supressió de la plusvàlua i regular els arrendaments.

Seguretat
VOX assegura que els robatoris perpetrats per bandes organitzades han augment un 300%. Davant aquestes xifres, el partit proposa augmentar les dotacions de Policia Local i implantar els agents de proximitat, així com la figura del 'sereno'. De la mateixa manera, es mostren partidaris de la instal·lació de càmeres de videovigilància.


  • Una prioritat: L'ordre i acabar amb la impunitat de l'okupació.

  • Una promesa electoral: L'ordre i la seguretat.

  • Una mesura de l'actual equip de govern que pararia: Acabar amb les subvencions a entitats separatistes.

  • Una mesura que fomentarien: Les bonificacions a famílies.

  • Un partit amb el qual pactaria: Aquells que respectin la llei.

  • Un partit vetat a possibles pactes: El PDeCAT.

  • El Sant Cugat que volen és segur, net i on criar els fills.

  • Un pronòstic: L'entrada de Vox al panorama alterarà els resultats.


  • Nerea Andrés

    Venim a dir les coses clares, com pensa qualsevol ciutadà. Volem un ordre, defensar la pàtria i estem a favor de les famílies.


    NOSALTRES

    Cugat.cat
    Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

    Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
    08172 Sant Cugat del Vallès

    Contacte

    Telèfon: (+34) 93 590 34 34

    WhatsApp: 673 172 075

    Email: info@cugat.cat