• Sergio Morales
  • | el 15/mai/19

Els temes més candents de la campanya del 26-M

Mobilitat, seguretat, habitatge i l'entorn natural són alguns dels temes que sonaran als mítings

Sant Cugat afronta unes eleccions municipals amb un ventall ampli d'opcions pel que fa a candidatures. Enguany el veïnat tindrà fins a 12 candidatures entre els quals triar. Tots ells hauran de mirar de convèncer la ciutadania amb les seves receptes per fer front als reptes als quals s'enfronta la ciutat.

La mobilitat al municipi ha estat un dels punts més debatuts durant el mandat que ara es tanca. L'aposta per un transport sostenible i eficaç i l'encaix de les bicicletes i de nous vehicles, com els patinets elèctrics, són alguns dels punts calents d'aquest àmbit. L'aparcament és un altre dels aspectes que hauran de perfilar les candidatures.

Un altre dels aspectes que tindran presència durant la campanya serà la seguretat. Fer front als robatoris a les llars està sent un dels temes que més està suscitant, tant als plens municipals com als consells de barri. Malgrat que aquests delictes estan caiguent -al centre s'ha produït una caiguda del 50% en un any-, l'objectiu de les candidatures és reduir-los a zero.

Que ningú hagi de marxar de Sant Cugat arran de l'oferta habitacional és una de les promeses que més se sentiran durant la campanya. L'habilitació de més habitatge social perquè tothom pugui viure a la ciutat i el control dels preus del lloguer i de venda són alguns dels aspectes als quals les candidatures han de fer front amb les seves propostes.

La protecció de l'entorn natural de la ciutat, en concret de la Torre Negra i de Collserola, també és quelcom que quedarà present als programes electorals de les candidatures.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat