Joan Recasens, candidat per Sant Cugat per la Independència

Joan Recasens, candidat per Sant Cugat per la Independència

  • Pau Vázquez
  • | el 13/mai/19

Quarta entrevista electoral de Cugat.cat: aquest dimarts l'alcaldable de Primàries, Joan Recasens

El cicle d'entrevistes electorals de cara a les eleccions municipals del 26 de maig continua aquest dimarts amb el candidat de Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya, Joan Recasens. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les onze del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya concorrerà a les municipals per primera vegada després de no aconseguir aglutinar les formacions independentistes en una única candidatura. La secció local de l'ANC, que tampoc ho va aconseguir, va rebutjar sumar-se al projecte 'Primàries per Catalunya' al·legant que no es complien els condicionant per impulsar la iniciativa.

Davant aquesta negativa, la formació va decidir presentar-se en solitari i iniciar un procés de primàries per escollir els seus candidats i que va acabar amb Joan Recasens, extintent d'alcalde de CIU, com a alcaldable per Sant Cugat. Recasens va aconseguir el suport del 50,4% dels 242 participants a la votació.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat