Alba Gordó (centre) amb la resta de membres de Jovent Republicà / Foto: Cugat.cat

Alba Gordó (centre) amb la resta de membres de Jovent Republicà / Foto: Cugat.cat

  • Roger Cuartielles
  • | el 14/mai/19

Jovent Republicà vol que els joves decideixin part dels pressupostos participatius

També planteja 'retornar l'oci al centre' i crear un Sant Cugat Feina Jove

Permetre que els joves puguin decidir directament a què es destinen part dels pressupostos participatius. Aquesta és una de les propostes electorals del Jovent Republicà de cara al 26 de maig en la llista d'ERC-MES. La branca republicana juvenil ha desgranat aquest dimarts les principals mesures en matèria de joventut que tenen entre mans. Ho ha fet davant l'antic La Bohèmia per escenificar 'com l'oci juvenil ha estat expulsat del centre de la ciutat'.

En aquest sentit, la cap de llista del Jovent Republicà i número 4 d'ERC-MES, Alba Gordó, ha explicat que volen impulsar que aquesta zona tingui més propostes d'oci per al col·lectiu i evitar així que aquestes 'només es concentrin a l'extraradi'. Per això, diuen, una altra de les apostes és la construcció de la sala de concerts. Tot i que reconeixen que el model actual plantejat no és el que els agradaria, creuen que és una 'demanda necessària'.

Gordó també ha exposat que la seva intenció és promoure un nou pla de joventut, així com abordar una altra 'qüestió central' com l'habitatge. Plantegen doblar l'actual parc d'habitatge públic i evitar que 'ningú més hagi de marxar de la ciutat'. 'Els joves ens fem lloc i ens quedem', ha sentenciat.

La cap de llista de Jovent també ha detallat que volen posar en el punt de mira la precarietat laboral i impulsar un Sant Cugat Feina Jove. Una altra de les propostes és que els joves rebin 'educació sexoafectiva' als seus centres educatius. 'Actualment aquesta educació no arriba a tots els centres de la ciutat i els joves tenen dret a rebre-la', ha defensat el membre del Jovent Republicà i actual regidor, Èric Gómez.

Alba Gordó

El jovent ens fem lloc decidint i els pressupostos participatius han d'incloure també la perspectiva dels joves.






NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat