• Anna González
  • | el 16/mai/19

[Entrevista 26-M] Álvaro Benejam (PP): 'Abaixarem tots els impostos'

El PP marca com a prioritats per a Sant Cugat la seguretat al municipi, la fiscalitat i el manteniment de la ciutat. Així, planteja abaixar de manera generalitzada els impostos i replantejar alguns dels projectes encetats per l'actual equip de govern. En parlem amb l'alcaldable del PP, Álvaro Benejam, en el cicle d'entrevistes de Cugat.cat amb motiu de les eleccions municipals.



Els vots de la dreta
El PP encara les eleccions municipals amb l'objectiu d'aglutinar el vot de centre-dreta. 'Continuem fent la nostra tasca', assegura el candidat del PP, Álvaro Benejam, qui confia que partits com VOX no restaran vots ja que és un fenomen que 's'està desinflant'.

'Som el partit que sempre ha defensat els interessos d'aquests votants a l'Ajuntament de Sant Cugat', diu Benejam, que ha estat vuit anys regidor al consistori. En aquest sentit, manté que la prioritat serà fer una oposició seriosa, sense trair els valors del partit, i centrada en les competències municipals.

Seguretat
La candidatura considera que en el darrer mandat no s'han posat els recursos necessaris per garantir la seguretat, especialment pel que fa als robatoris. En aquest sentit, es comprometen a ampliar la plantilla de la Policia Local amb més agents fins a complir amb la ràtio, reclamar més efectius dels Mossos d'Esquadra, fomentar la figura de l'agent cívic i implantar el 'sereno'.

Fiscalitat i impostos
'S'ha dut a terme una política fiscal irresponsable', critica Benejam, que creu que els impostos no s'han abaixat en la mesura que la situació ho requeria ni s'han tingut en compte col·lectius concrets. Per això la proposta del PP és clara: abaixar tots els impostos de manera lineal. Això inclou, IBI, les plusvàlues o l'impost d'obres.

Habitatge
El PP fixa el focus en matèria d'habitatge en l'empresa pública Promusa, de la qual diu 'no s'ha gestionat bé' i necessita una gerència professional. Pel partit, l'objectiu és ajudar la gent perquè no hagi de marxar de Sant Cugat i això inclou més parc d'habitatge públic tant de lloguer com de venda amb preus 'assequibles de veritat'.

L'Ajuntament com a institució de tots
'L'Ajuntament és de tots i ha de treballar per a tots', defensa Benejam respecte a la presència de símbols independentistes als espais públics. Per això assegura que en cas de governar despolititzarà de símbols el consistori i 'governarà per a tots'.


  • Una prioritat: La seguretat.

  • Una promesa electoral: Abaixar els impostos.

  • Una mesura de l'actual equip de govern que pararia: La biblioteca central.

  • Una mesura que fomentaria: L'augment de la dotació per als consells de barri.

  • Un partit amb el qual pactaria: Ja veurem el resultat.

  • Un partit vetat a possibles pactes: Aquells que no respectin les lleis.

  • El Sant Cugat que volen és amable amb la gent.

  • Un pronòstic: Prefereixo no fer pronòstics.


  • Álvaro Benejam

    No volem estar al rànquing de les ciutats amb més fiscalitat i abaixarem els impostos de manera lineal.


    NOSALTRES

    Cugat.cat
    Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

    Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
    08172 Sant Cugat del Vallès

    Contacte

    Telèfon: (+34) 93 590 34 34

    WhatsApp: 673 172 075

    Email: info@cugat.cat