Mireia Ingla, número 1 a la llista d'ERC-MES / Foto: Cugat.cat

Mireia Ingla, número 1 a la llista d'ERC-MES / Foto: Cugat.cat

  • Roger Cuartielles
  • | el 20/mai/19

L'alcaldable d'ERC-MES, Mireia Ingla, aquest dimarts al cicle d'entrevistes electorals

La candidata d'ERC-MES, Mireia Ingla, protagonitzarà aquest dimarts la novena entrevista electoral de Cugat.cat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les onze del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

És la tercera vegada que Ingla es presenta com a alcaldable dels republicans després que Raül Grangé deixés de ser la cara visible del partit. En aquests comicis, però, Ingla no es presenta amb Ferran Villaseñor (MES) de número 2 com en els anteriors, sinó que ho fa al costat de l'arquitecte i l'expresident del Club Muntanyenc, Francesc Duch. Tot i així, els republicans opten una vegada més a presentar-se al costat de Moviment d'Esquerres (MES).

La candidata defensa que a la tercera va a la vençuda i per això, espera, poder aconseguir aquests comicis la vara de l'alcaldia. A banda de Duch, l'acompanyen Esther Madrona de número 3 i Alba Gordó de número 4, que també és la cap de llista de Jovent Republicà.

Ingla fa 21 anys que viu a Sant Cugat i és llicenciada en Dret i postgraduada en Mediació i Dret de Família. Està especialitzada en dret civil, matrimonial i immobiliari i ha col·laborat en la Comissió de Drets Humans de l'ONU a Ginebra.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat