L'alcaldable de Sant Cugat en Comú, protagonista d'aquest dimarts

L'alcaldable de Sant Cugat en Comú, protagonista d'aquest dimarts

  • Martí González
  • | el 19/mai/19

L'alcaldable dels comuns, Ramon Gutiérrez, aquest dilluns al cicle d'entrevistes electorals

El candidat de Sant Cugat en Comú, Ramon Gutiérrez, protagonitzarà aquest dilluns la vuitena entrevista electoral de Cugat Mèdia de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les nou del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

És la primera vegada que Ramon Gutiérrez es presenta com a alcaldable i ho farà amb una formació creada el 2018, tot i que el darrer mandat ha estat regidor d'ICV-EUiA.

Aina Balada, Andreu Sierro i Conxa Martínez acompanyen Gutiérrez als primers llocs en una llista on hi ha exregidors com Joan Balada, al 21, Jordi Cases, al 23, i Assun Reyes, al 24. Roser Casamitjana, número 1 en els anteriors comicis, tanca amb el número 25.

El 2015, les darreres eleccions locals, ICV-EUiA va aconseguir mantenir els dos regidors què ja tenia, amb un 6,61% dels vots. El mateix any, l'actual alcaldable ja era coordinador d'ICV i dos anys més tard, el 2017, els ecosocialistes van oficialitzar el relleu de portaveus, de Casamitjana a Gutiérrez. Un any i mig després, Sant Cugat en Comú va ratificar-lo com a candidat.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat