L'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

  • Martí González
  • | el 23/mai/19

Carmela Fortuny de Junts per Sant Cugat tanca aquest divendres el cicle d'entrevistes electorals

La candidata de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, protagonitza aquest divendres la darrera entrevista del cicle organitzat per Cugat Mèdia de cara a les eleccions municipals d'aquest diumenge. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir d'un quart de deu del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

Fortuny porta 11 mesos al capdavant del consistori després de la marxa de Mercè Conesa per presidir el Port de Barcelona. Ara es presenta com a candidata de Junts per Sant Cugat, una llista que defineix com a 'transversal i de ciutat'.

La llista compta amb 19 independents com l'excoordinador local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Josep Lluís Lliberia, al número 2 i l'exdirector del 'TOT Sant Cugat', Josep Maria Vallès, al 4. La tinenta d'alcalde Cristina Paraira, regidora des de fa 16 anys, anirà en tercer lloc. L'exalcalde Lluís Recoder tanca la candidatura.

En els darrers comicis locals, Fortuny formava part de la candidatura de CiU, que encapçalava l'exalcaldessa Mercè Conesa. La formació va obtenir llavors 11 regidors i va perdre la majoria absoluta que ostentava en l'anterior mandat.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat