• Pau Vázquez
  • | el 18/mai/19

Units per Sant Cugat es reivindica com el partit del diàleg que buscarà solucions per a la ciutat

L'alcaldable Carles Toda es postula com un candidat que no vol viure de la política i que 'parlarà de Sant Cugat'

Portar el diàleg per bandera i 'parlar de Sant Cugat'. Amb aquestes dues premises ha defensat aquest dissabte Units per Sant Cugat el vot per la seva candidatura en l'acte central de campanya. La formació, encapçalada per l'alcaldable Carles Toda, s'ha reafirmat com el partit que pot recuperar 'un model de ciutat que s'ha deteriorat' i que aposta per 'governar pel cent per cent' i la política de proximitat. La plaça de Can Quitèria ha estat l'escenari d'un míting en el qual la música i la teca també han estat protagonistes. L'acte ha finalitzat amb els parlaments de Carles Toda, el número dos Xavier Cortés, la número tres Remei Gómez i el número sis Carlos Morato.

L'alcaldable d'Units per Sant Cugat, Carles Toda, ha recordat que ell ni ve de la política ni s'hi vol dedicar i que la seva decisió de donar 'tot el que rebi a Càritas Sant Cugat' ha provocat 'soroll'. Toda també ha explicat que arriben a l'última setmana de campanya 'amb il·lusió' i amb l'objectiu d'arribar al màxim de població possible.

Quan han finalitzat els parlaments, Toda ha sorprès el centenar de persones que s'ha apropat a la trobada amb la seva vessant més musical. L'alcaldable ha interpretat 'Something Stupid' de Frank Sinatra per completar la jornada.

Carles Toda

Jo no vinc de la política ni m'hi vull dedicar. Tot el que rebi per la meva participació anirà a Càritas. Estem amb molta il·lusió, intentant arribar al màxim de població possible.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat