Membres de la candidatura del PSC a Valldoreix / Foto: Cugat.cat

Membres de la candidatura del PSC a Valldoreix / Foto: Cugat.cat

  • Sergio Morales
  • | el 19/mai/19

El PSC es reivindica a Valldoreix com 'l'única candidatura progressista, catalanista i no independentista'

Mobilitat i seguretat, principals preocupacions de la presidenciable socialista, Susanna Casta

El PSC justifica que no forma part de la candidatura d'esquerres Guanyem Valldoreix pel caràcter independentista d'aquesta. Els socialistes es desmarquen així de les formacions polítiques que constitueixen aquest projecte -CUP-PC, ERC-MES, Sant Cugat en Comú-, però també volen distingir-se de les candidatures contràries a l'autodeterminació. Tot i així, l'agrupació ha subratllat de nou el seu caràcter 'dialogant' i que no veta cap candidatura i s'autoproclama com 'l'única candidatura progressista, catalanista i no independentista' de Valldoreix.

En un acte electoral al Casalet de Valldoreix amb l'alcaldable Pere Soler i la presidenciable Susanna Casta, els socialistes han tret pit per tenir un equip on hi conflueixen persones de diferents sensibilitats. Per exemple, Susanna Casta ha estat durant part del mandat que ara es tanca vocal de Cs. La candidatura també incorpora, com a suplent de la presidenciable, Francesc Cardoner, fins fa poc vinculat a Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya.

La presidenciable Casta ha posat sobre la taula els que considera els principals problemes de la vila: la mobilitat i la seguretat. La candidata s'ha compromès a mantenir que Valldoreix sigui una 'vila lenta' i ha exposat el compromís que l'aparcament de l'estació de FGC doni preferència al veïnat del territori. Quant a seguretat, aposta perquè la Policia Local tingui una comissaria descentralitzada a Valldoreix i perquè s'implementi la figura del sereno, així com la d'un tècnic en seguretat que assessori els veïns per a la prevenció de robatoris.

Pere Soler

Som l'única candidatura catalanista, no independentista, progressista i l'esquerres que es presenta a Valldoreix. La resta estan marcades per l'independentisme o el contraindependentisme.


Susanna Casta

Som capaços de dialogar perquè el que ens importa és Valldoreix.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat