Francesc Duch (2) i Mireia Ingla (1) escolten Dionisio Giménez (17) / Foto: ERC

Francesc Duch (2) i Mireia Ingla (1) escolten Dionisio Giménez (17) / Foto: ERC

  • Sergio Morales
  • | el 19/mai/19

ERC-MES vol crear una regidoria de 'descentralització' per millorar la gestió als districtes

Els republicans han ofert un acte electoral a la Floresta aquest dissabte

ERC-MES vol assolir el govern municipal per afavorir 'la cohesió social i per superar els desequilibris territorials'. En un acte electoral aquest dissabte a la Floresta, els republicans s'han compromes a treballar per crear una regidoria i un reglament de 'descentralització' que doti els consells de barri de 'capacitat de decisió real, que assumeixin competència descentralitzades de l'Ajuntament i que es puguin dotar de personal i pressupost'. La trobada ha tingut lloc a la plaça de Miquel Ros i ha tingut la presència de l'alcaldable, Mireia Ingla, del número 2 de la llista, Francesc Duch, i del número 17, Dionisio Giménez.

Sobre la possibilitat que la Floresta esdevingui una EMD, la candidatura considera que 'el nom no és el més important, sinó el contingut real de la descentralització'. Consideren que hauria de ser el veïnat del districte qui decideixi si aquest model d'administració és el més adequat, però de moment aposten per 'eixamplar els límits competencials' dels consells de barri.

Fomentar noves centralitats, arranjar els camins escolars del pont del Diari i de la baixada de Can Llobet i rehabilitar el pavelló de Can Llobet són algunes de les propostes que ERC-MES vol fer realitat de cara al proper mandat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat