L'alberg hauria d'atendre persones sense sostre / Foto: ACN

L'alberg hauria d'atendre persones sense sostre / Foto: ACN

  • Martí González
  • | el 20/mai/19

Proposem vol crear un alberg mancomunat per a persones en risc d'exclusió social

La candidatura proposa una 'solució' per a aquelles persones afectades per la crisi habitacional a tota la comarca

Proposem per les minories, la candidatura encapçalada per l'actual regidor no adscrit Dimitri Defranc, vol impulsar la creació d'un alberg mancomunat per atendre persones desnonades, sense sostre o en risc d'exclusió social. Una demanda que sorgeix dels 'múltiples casos' que, assegura el partit, els serveis socials no poden atendre directament.

La intenció és que l'alberg atengui persones de tot el Vallès i estigui gestionat, també, per diversos ajuntaments de la comarca. L'alcaldable de Proposem, Dimitri Defranc, assegura que 'hi ha una necessitat' i que 'no es dóna resposta' a molts dels afectats per la crisi habitacional.

Es tractaria, doncs, del primer alberg de la comarca d'aquestes característiques, que hauria de fer una 'atenció integral' de les persones en risc d'exclusió. Una proposta que la candidatura vol impulsar 'tant des de l'equip de govern com des de l'oposició' amb una negociació, just després de les eleccions, amb els municipis més propers.

Dimitri Defranc

Hi ha gent que ens ve que els desnonen o dorm en caixers i intentem donar-los sortida a través dels Serveis Socials. Hi ha un moment que es troben amb una paret, que els diuen que s'espavilin. Hi ha una quantitat molt gran de desnomanets als quals no se'ls dóna resposta.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat