• Sergio Morales
  • | el 21/mai/19

DEBAT ELECTORAL: Les solucions a la crisi habitacional a Sant Cugat

Treballar perquè ningú no hagi de marxar de Sant Cugat és prioritari per als candidats a l'alcaldia. Ara bé, les fórmules per aconseguir-ho varien segons la formació. Cugat Mèdia recull les propostes en habitatge que els caps de llista van exposar al debat d'El Siglo.

Des de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny manté l'aposta d'oferir línies d'ajudes per fer front als lloguers. L'alcaldable de la CUP-PC, Núria Gibert, apunta a l'especulació com una de les causes que han portat a la situació actual. Un discurs al qual s'ha sumat el candidat de Sant Cugat en Comú, Ramon Gutiérrez: 'Durant 30 anys el govern ha mercantilitzat l'habitatge'.

Des d'ERC-MES, l'alcaldable Mireia Ingla proposa un 'pla de xoc' per revertir la situació, mentre que des del PSC, Pere Soler vol que s'impulsi 'un pla de mesures per acompanyar les persones desnonades'. Carles Toda, d'Units per Avançar, aposta per fer créixer el parc de lloguer social.

Des de Cs, l'alcaldable Aldo Ciprian s'ha compromès a reduir la càrrega impositiva quant a habitatge, sempre que aquesta depengui de l'Ajuntament. Una mesura compartida pel candidat del PP, Álvaro Benejam, que ha refermat a més el seu compromís contra l'okupació.

L'alcaldable de Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya, Joan Recasens, creu que la relació entre Catalunya i l'Estat espanyol ha perjudicat Sant Cugat en aquest àmbit.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat