Quim Castelló, al centre, amb l'alcaldable Pere Soler i la presidenciable Susanna Casta / Foto: Cugat Mèdia

Quim Castelló, al centre, amb l'alcaldable Pere Soler i la presidenciable Susanna Casta / Foto: Cugat Mèdia

  • Roger Cuartielles
  • | el 21/mai/19

Quim Castelló anuncia el suport al PSC per a la presidència de Valldoreix

L'exvocal del PDeCAT considera que la candidatura és la 'més adient' per al territori

L'exvocal del PDeCAT-Actuem, Quim Castelló, que va deixar el govern de la vila per 'discrepàncies polítiques' amb el seu partit al novembre, ha anunciat el seu suport a la candidata socialista, Susanna Casta. Castelló considera que es tracta del 'projecte més adient' per a la vila i posa en valor 'el bon fer' i el caràcter negociador de la que també en va ser vocal, però de Cs. 'Vaig compartir amb ella part del mandat i sempre ens vam entendre molt bé', ha explicat Castelló, que ha aclarit que el seu suport no busca cap cadira, sinó 'les ganes de treballar per a Valldoreix'.

L'exvocal de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat ha explicat que diumenge va prendre la decisió de donar suport a Casta, després d'assistir a un acte de la candidata. Un suport que no es tradueix en cap incorporació a la candidatura perquè les llistes ja estan tancades, però que té l'objectiu de contribuir a un projecte 'transversal i de vila'.

Castelló també ha explicat que ja ha comunicat la seva intenció a l'actual president de l'EMD i presidenciable de Junts per Sant Cugat Valldoreix. 'Em va preguntar si donaria suport a alguna candidatura, li vaig explicar que havia decidit fer-ho per a Casta i li va semblar molt bé'.

De fet, a Casta la trucada de Castelló la va sorprendre. 'Li agraeixo la seva generositat', ha dit. Des del PSC, l'alcaldable, Pere Soler, també ha agraït la predisposició de Castelló i ha lloat el projecte socialista: 'Estem teixint moltes complicitats i estem treballant molt a Valldoreix per aconseguir ser a l'EMD', ha destacat.

El suport de Castelló al projecte socialista arriba després que fa un mes s'anunciés que l'expresidenciable de Primàries a l'EMD, Francesc Cardoner, seria el suplent de Casta en haver estat cessat com a candidat precisament per establir acords preelectorals amb els socialistes.

Quim Castelló

No soc aquí perquè busqui una cadira i per posar-me on sigui. El PSC no és on sigui. Busco un projecte i a Valldoreix aquest es diu 'Susanna Casta'.


Susana Casta

Al ple de l'EMD vam tenir les nostres diferències, però sempre hem treballat bé plegats. Quan em va trucar per donar-me suport va ser tota una sorpresa.


Pere Soler

Agraïr la generositat del Quim Castelló. Fa anys que ens coneixem de les entitats i tenim bona sintonia.







NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat