• Sergio Morales
  • | el 23/mai/19

DEBAT ELECTORAL: Coneix les propostes culturals per a Sant Cugat dels partits

Els candidats a l'alcaldia per a les eleccions de d'aquest diumenge han confrontat models de gestió de la cultura des del govern municipal. Ho van fer al debat electoral que Cugat Mèdia i el TOT Sant Cugat van organitzar la setmana passada a El Siglo.

Carmela Fortuny (JxStC) ha qualificat el mandat que ara es tanca com 'el de la cultura' i ha tret pit per la recuperació de la titularitat del Monestir. Tot i així, la resta de candidats creuen que la gestió en aquesta matèria no ha estat l'òptima. 'No estem gens d'acord amb la gestió cultural, ha sigut elitista', ha lamentat Núria Gibert (CUP-PC).

Des d'ERC-MES i Sant Cugat en Comú, els alcaldables Mireia Ingla i Ramon Gutiérrez aposten per dotar la ciutat d'un pla estratègic en aquest camp. El dels comuns, a més, creu que el model cultural s'ha de basar en la transparència. També se suma a dotar la ciutat d'un pla el socialista Pere Soler, que considera que a Sant Cugat 'manquen equipaments culturals', sobretot als barris. Joan Recasens (Primàries), de la seva banda, vol que Sant Cugat sigui 'referent en cultura popular creativa'.

Des del PP, Álvaro Benejam s'ha posicionat contra la construcció d'un amfiteatre als Jardins del Vallès. De la seva banda, Carles Toda (Units) vol que s'alliberin espais a la ciutat per fer-hi nous equipaments.

Des de Cs, Aldo Ciprian ha proposat 'eliminar les ajudes i subvencions a espectacles i entitats que no siguin d'interès públic'.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat