• Sergio Morales
  • | el 23/mai/19

Primàries es veu com 'l'única proposta fidel a l'U d'Octubre' aquest 26-M

La candidatura creu que una Catalunya independent faria millorar les polítiques de Sant Cugat

Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya s'autoproclama com 'l'única proposta fidel a l'U d'Octubre' de cara als comicis municipals d'aquest diumenge. A l'acte central de campanya, celebrat aquest dijous al Celler Modernista, la candidatura que encapçala Joan Recasens ha defensat la importància de fer efectiva la independència per no haver de 'dependre d'un estat que ens xucla la sang', ha dit l'alcaldable. De fet, considera que les polítiques socials, de seguretat i d'habitatge serien més efectives si es donessin en una Catalunya independent.

A Recasens l'ha acompanyat l'exdiputat Antoni Castellà, que ha subratllat que 'l'1-O ens vam autodeterminar' i que el 26-M ha de servir perquè la ciutat 's'alliberi del processisme'. Castellà ha aprofitat la seva intervenció per retreure a la resta de partits independentistes que no prioritzin la independència i que centrin el discurs en una confrontació entre dretes i esquerres. L'exdiputat també ha fet una crida a l'ANC perquè doni suport a la candidatura.

Més enllà d'allò lligat al 'mandat de l'1-O', Recasens ha recordat que, en cas d'assolir el govern de Sant Cugat, Primàries instauraria un sistema perquè la ciutadania tingués més capacitat decisió, no només en els pressupostos, sinó també en ordenances específiques. Això, consideren des de la candidatura, fomentaria la participació veïnal en la vida política.

Joan Recasens

Dependre d'un estat que ens xucla la sang afecta a la ciutadania de Sant Cugat. Que ningú no digui que reclamar la independència no tindria cap repercussió.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat