• Roger Cuartielles
  • | el 23/mai/19

Els comuns s'erigeixen com la 'garantia d'esquerres' davant d'ERC-MES i el PSC

Gutiérrez argumenta que han pactat amb el PDeCAT-Demòcrates 'i ho poden tornar a fer'

Sant Cugat en Comú treu pit i es reivindica com 'una garantia d'esquerres' al municipi davant d'altres formacions com ERC-MES i el PSC. Els comuns argumenten que ambdós partits han pactat en el passat amb el PDeCAT-Demòcrates i adverteixen que 'ho poden tornar a fer'. Per això, conviden els santcugatencs afins a un canvi de govern a fer-los confiança. 'Ens sentim enèrgics i amb força per propiciar el canvi', ha defensat aquest dijous el seu alcaldable, Ramon Gutiérrez, en un sopar de campanya del partit en què ha estat acompanyat per la diputada d'En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal.

Pel que fa a possibles pactes, Gutiérrez ha reiterat la seva voluntat d'arribar a una entesa amb forces d'esquerres per conformar 'una gran majoria'. Per la seva banda, Vidal ha insistit en la necessitat d'apostar per candidatures d'esquerres com la seva formació. 'Volem un Sant Cugat que no deixi ningú enrere i on tothom pugui arribar a final de mes', ha defensat la diputada, que ha dit amb els comuns la ciutat pot ser 'més ecologista i feminista'.

El sopar ha aplegat una cinquantena de persones entre simpatitzants, militants i membres de la llista electoral. Entre els assistents s'hi ha pogut veure la número 2 de la candidatura, Aina Balada; el número 3, Andreu Sierro; així com altres membres de la llista com Esteban Martínez i Inés Luna Guibourg, entre d'altres. També hi ha assistit l'actual regidora d'ICV-EUiA i número 25 de la llista, Roser Casamitjana.

Ramon Gutiérrez

Som la única garantia d'esquerres a la ciutat davant d'un PSC i d'una ERC que en un passat han pactat amb el que ara és Junts per Sant Cugat.


Aina Vidal

És un Sant Cugat més ecologista i feminista. Més d'esquerres i que entén que la democràcia també es arribar a final de mes, poder pagar un lloguer i no haver de marxa de la ciutat on has nascut.









NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat